Kapcsolat

Elérhetőség:
Bármilyen jellegű problémával, vagy kérdéssel kapcsolatban a következő email címre várjuk a leveleket: [email protected]


Jogi felelősségvállalás: A weboldalon megjelenő vizuális anyagért nem vállal felelősséget a weboldal tulajdonosa. Jogi problémák esetén a weboldal tulajdonosa nem vonható felelősségre, ha a problémás anyagot az előre meghatározott 24 órán belül eltávolítja a weboldalról.
A weboldalra saját videó anyag feltöltésére nincs mód!
A weboldalon a vizuális anyagokhoz tartozó szöveg (címe, a hozzá tartozó szöveges leírása és a besorolása) minden esetben mindössze a képzelet szüleménye, ezért a valósággal való bármilyen egyezése minden esetben a véletlen műve! A weboldalon megjelenő tartalom minden esetben egy bárki számára szabadon elérhető és látható weboldalról kerültek átemelésre.
Ezen a weboldalon a kézi szúrópróbaszerű ellenőrzések ellenére is előfordulhatnak bármilyen módon kifogásolható tartalmak.

Bárki jogosult - de különösképpen a látogatók - értesíteni a weboldal tulajdonosát emailen keresztül, melyre 24 órán belül minden esetben válaszolni fog és szükség esetén kérdés nélkül eltávolítja a kifogásolt tartalmat a weboldalról.